Kako nadmudriti casino

                            Savjeti igrača ruleta

D´Alembert – sistem kojega je izumio pogan

 

         …. Ovdje smo već govorili o sistemima Martingale i Veliki Martingale. Radilo se o vrlo popularnim sistemima, ali kao što znamo, i oni imaju svoju lošu stranu, odnosno mogu biti vrlo zahtjevni u odnosu na kapital. Zato nije ni čudno, da od vremena što postoje ruleti, igrači traže i ugodne sisteme, tj. takve koji ih uopće ne nerviraju i omogućuju im u igri perfektno uživati. D‘Alembert se u ove sisteme sigurno ne ubraja.
 
Tko je sistem izumio?
 
Davne 1717. godine, očajna mlada žena ostavlja košaru s bebom na stepenice crkve Saint Jean Le Rond. Otac djeteta je topnički časnik, u to vrijeme izvan Francuske. Majka ne zna, hoće li se vratiti i stoga ne želi živjeti u sramoti.. Otac djeteta se vraća baš na vrijeme, kako bi nastavio u odgoju malog Jean Le Rond d ‘Alemberta (dijete je dobilo ime po crkvi gdje su ga pronašli). Otac pati od grižnje savjesti i plati mu najbolje moguće obrazovanje. Mali Jean je odrastao i postao je jedan od najvećih matematičara svih vremena, osnivač integralnog računa, osim ostalog i izumitelj jednog od najpoznatijih sistema ruleta za sva vremena. Naime, sudbina je često puta vrlo dosljedna… Kada se napunilo njegovo vrijeme, Jean Le Rond d'Alembert umire, i pokopan je u neoznačenom grobu. Iako matematičar svjetskog značaja, za crkvu je bio pogan…
 
Kako se igra D‘Alembert?
Na svoju omiljenu boju uložiš jedan žeton.
Ako pobijediš, drugi put uložiš 1 žeton manje.
Ako izgubiš, drugi put uložiš 1 žeton više.
 
Filozofija sistema:
Ukoliko gubiš, onda sa manjim iznosom.
Ukoliko pobjeđuješ, onda sa većim iznosom.
Sistem koristi istu količinu brojeva u boji na platnu, trudi se
da je kapital podijeljen jednakomjerno i da igru završiš u plusu!
 
Primjer:
Uložiš na boju 1 žeton, dolazi gubitak.
Znači da slijedeći put na istu boju ulažeš 1 žeton više.
Ponovno si izgubio.
Drugi put ulažeš 3 žetona.
Konačno pobjeda.
Drugi put uložiš 2 žetona.
Pobjeda, sada smanjiš ulog za 1 žeton.
Ako pobijediš, igra je na pobjedničkom kraju.
 
Preporuke:
Mada se radi o ugodnom i uravnoteženom sistemu, i ovdje može nastati dulja neugodna serija jedne boje. Stoga preporučam da i ovaj sistem koristite pametno. Dobro je kao i obično imati određene limite za dobitak i gubitak, i nakon toga igru završiti.

 

Na isti način se u ovim pouzdanim casinima može samo probati igra:

Natrag na glavnu stranicu sa ruletnim sistemima

 

 

 

 

.